Életrevalók, egy jó kis filmélmény

Ez a film egy gyógycukorka, amely elűzi a rosszkedvet, megdolgoztatja a rekeszizmokat és a könnycsatornák sem maradnak szárazon!

A történet szerint egy balesetben nyakig lebénult  gazdag párizsi arisztokrata férfi ápolói hirdetésére jelentkezik egy külvárosi néger srác, aki csak a segélyhez szükséges adminisztrációt akarja letudni azzal, hogy elmegy egy esélytelen meghallgatásra. Az állást a sok diplomás ápoló helyett azonban váratlanul mégis ő kapja , és a két teljesen idegen világuk találkozása számos vicces kalandot, érdekes tapasztalatot és fordulatot hoz az életükbe. Nekünk pedig egy igazán kellemes esti filmet és egy kis simogatást jelentett!

A filmről többet olvashatsz az alábbi linken: http://www.port.hu/eletrevalok_intouchables/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=121828&i_city_id=3372&i_county_id=1 (ide kattintva megnyithatod a weboldalt).

Kellemes szórakozást kívánunk!

U.I.: Lányok, vigyetek papírzsepit…

2 Responses to Életrevalók, egy jó kis filmélmény

 1. Kilin József szerint:

  Ezt a filmet mi a napokban kaptuk barátainktól, majd az Élet-kapocsban írt ajánlásod nyomán elővettük és megnéztük. Tetszett, nagyon emberi, felüdülés az amerikai filmek áradatában. Mi is csak ajánlani tudjuk. Vera, örülünk a honlapodnak, gratulálunk, folytasd!

  • admin szerint:

   Kedves József!
   Örülök a kedves biztatásnak és annak is, hogy az ajánlás célba ért!:) Szeretettel várom a további témajavaslatokat és észrevételeket! üdvözlettel: Vera

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.